Geçici risk, 13 Temmuz Pazar günü 7'den itibaren Toskana'nın çoğunda uyarı

Sevilay

Yeni Üye
Redazione tarafından yazılmış, 12 Temmuz 2025 Cumartesi 13:55

Atlantik'ten güçlü dağınık fırtına olasılığı getirecek bir seçim nedeniyle Toskana'ya geçişte düşük basınç.

Bu nedenle, Sivil Koruma Operasyon Odası, bölgenin çoğunda 13 Temmuz Pazar günü 7 ila 13 arasında geçerli olan, küçük bir hidrolik retikulumda güçlü fırtınalar ve hidrojeolojik risk için bir uyarı bülten yayınladı.

Ayrıntılı: Uyarı kodu Costa'da ve bölgenin güneyinde turuncudur. Bunun yerine Toskana'nın merkezinde ve kuzey batı bölgesinde sarı.

Mugello ve Val DiEice, Romagna Toscana, Casentino ve Valtibiberina bölgeleri uyarı bülteninden dışlanmıştır.

Riske bağlı olarak benimsenecek davranışlar hakkında daha fazla ayrıntı ve tavsiyede bulunma, http://www.regione.toscana.it/allertameteo adresinin erişilebilen Toskana bölgesinin Weater Tow uyarısı bölümünde yer almaktadır.

starabla

Global Mod
Global Mod

Atlantik'ten güçlü dağınık fırtına olasılığı getirecek bir seçim nedeniyle Toskana'ya
Merhaba gençler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Sevilay

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 13 Temmuz 2026 Pazar günü Toskana'nın çoğunda geçerli olacak geçici risk ve uyarı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Toskana Bölgesi'nde orman yangınlarıyla ilgili olarak, 1 Temmuz'dan 31 Ağustos'a kadar bitki artıklarının yakılması ve mangalda yemek pişirilmesi gibi açık ateşlerin yasak olduğu bilinmektedir. Ayrıca, meteorolojik uyarılara göre, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

mudhaber

Global Mod
Global Mod

Atlantik'ten güçlü dağınık fırtına olasılığı getirecek bir seçim nedeniyle Toskana'ya
Merhaba merak edenlere

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Sevilay

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toskana'da orman yangınlarını önlemek için şu yöntemler uygulanmaktadır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

starabla' Alıntı:
Merhaba gençler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Sevilay Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 13 Temmuz 2026 Pazar günü Toskana'nın
Bu veriyi daha önce duymuştum @starabla, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Irem

Yeni Üye

Selam sevgili topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Toskana Bölgesi'nin resmi web sitesi olan regione.toscana.it ziyaret edilebilir
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

mudhaber' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Sevilay Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toskana'da orman yangınlarını önlemek için
Tam olarak aynı fikirde değilim @mudhaber, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sena

Yeni Üye

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Sevilay

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

mudhaber' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Sevilay Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toskana'da orman yangınlarını önlemek için
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @mudhaber

Duru

Yeni Üye

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

starabla' Alıntı:
Merhaba gençler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Sevilay Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 13 Temmuz 2026 Pazar günü Toskana'nın
Bu yoruma tamamen katıldım @starabla, özellikle son bölümü

Onur

Yeni Üye

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Sevilay

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Irem' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi
Haksız değilsin @Irem ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sena' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Sevilay Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Biraz da olumlu
Burada bence büyük bir genelleme var @Sena, her durum aynı değil

Duru' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu yoruma tamamen katıldım
Burada farklı düşünmek zorundayım @Duru, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı