Bir doktorun evi yandı. Şimdi yangınların etkilerini komşularla ele alıyor.

Seksenler

Yeni Üye
Bir başka uzun vadeli problem, yara izlerinin kalınlaştığı ve akciğer dokusunu sertleştirdiği ilerleyici bir hastalık olan akciğer fibrozudur, bu da oksijenin kan dolaşımına taşınmasını zorlaştırır. Dr. Elsayegh, akciğer fibrozlu bir akciğeri “parti işinden sert bir balon” olarak tanımlıyor – yüzü havayı içe doğru zorlamaya çalışırken duruuyor, ancak sadece üflemeyi reddediyor.

Mahalleye geri dönen eski bir palisades olarak, Dr. Elsayegh de güvenilir bir sırdaş olarak ve hastalarının belirsizliklere karşı durmasına ve en azından sonraki adımları bulmasına yardımcı olmak için kişisel deneyimine güveniyor.

“Oraya ideal bir dünyaya girer ve şöyle derdim:” Palisades ve La County'de yaşayan herkes hepsini hareket ettirmemize izin verir. Hepimiz başka bir yere gideceğimiz ve bunun için endişelenmemize gerek yok, “dedi. Bu bir gerçek değil. Bu inanılmaz zor dengeyi bulmaya, normalliğe dönmemize veya hayatımıza dönmemize yardımcı olmaya çalışıyorum, ancak mümkün olduğunca güvenli hale getirmeye çalışıyorum. “

Şubat ayının başında, Dr. Elsaygh, siber güvenlik avukatı Dana Michels'in yanındaki bir sandalye ve evlerindeki hasarı kontrol etmeye giden ve şimdi öksürüğü sallamayan üç çocuğun sağlıklı bir annesi.

“Schatz, hiç hareket etmiyorsun,” dedi Dr. Elsaygh, akciğerlerini bir stetoskoptan duydu ve hızla bir nefes testi ve bir atomizer'i başlatmak için emretti. Pulmoner bir öğrenci dinlemek istedi ve sonra Dr. Elsaygh'e baktı ve şaşkın görünüyordu.

“Hiçbir şey duymuyorum,” dedi öğrenci. Elsaygh tek bir başını salladı.

Yıllarca süren kiradan sonra, Bayan Michels ve kocası ilk ipoteğini neredeyse dört yıl önce aldılar. Bir aile kilometre taşıydı. Şimdi aile, Marina Del Rey'deki iki kiralık daire arasında kiralık dairelerle – biri erkekler için, biri için – ve solukları yönetmek için yeni bir okulda, yeni sigorta belgelerinde ve yeni tariflerde geziniyorlar.