Moda, bölgenin önerisi. Giani: “Kesin ve somut olmak için kesin taahhüt”

Sevilay

Yeni Üye
Diyerek şöyle devam etti: “Moda sektörünün çok önemli ve stratejik olduğuna inanıyoruz, bölge tarafından Toskana'daki tüm sektörü yeniden başlatma kesin bir taahhüt olacağına”. Pegaso Odası'ndaki bölgesel moda tablosunun önündeki Eugenio Giani, aynı zamanda bir işletim modunu gösterir veya izleyicilere maruz kalan ve gruplar halinde çalışmak için belirtilen 5 noktayı takip eder: “Pratiklik ve etkileme yeteneği için ifade edeceğiz. Beş çalışma grubu, Memorandum ve Sosyal Güvenlik Ağı'nın, ardından Meclis Üyesi ile birlikte kredi ve finansın konusu olacak. Bölgedeki Rekabet Müdürü Paolo Tedeschi Büyük gruplarla bir araya gelmede bir çalışma grubu inşa etmekle uğraştım “.

Toskana Mutabakatı'nın beş noktası, işçiler ve işçiler için sosyal korumaların garantisi ile açılıyor. Hükümete, sosyal güvenlik ağlarının tedavisini 2025 yılının tamamına genişletme talebi, ayrıca 160'ın işten çıkarılan 12 haftalık işten çıkarılmasıyla sınırlı temyiz ışığında, küçük orta ölçekli işletmeler için tahsis edilen 110 milyon ile sınırlıdır. 15 çalışana, şirketlerin INP iadelerini bekleyen işçilerine önceden zorluklar nedeniyle. Krizin kalıcılığı göz önüne alındığında, hükümetin – bölgelerin konferansı aracılığıyla – zamanında kapaklar yoluyla işten çıkarmaları önlemek için derogasyon için uygulama engellerini ortadan kaldırma talebi vardır. Aynı zamanda, Ateist kodlarının listesini daha da genişletme talebi, INPS genelgeleri tarafından belirtilenlere kıyasla daha da genişletme isteği vardır.

Bu nedenle, küçük orta boyutlu işletmelerin yararına kredi ve vergi masrafları üzerine bir moratoryum planı, Ağustos 2024'ün ABI Circuls'un yetersiz mantığını aşan bir vademecum'u ve geçici finansal sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin garantileri için bir vademecum'u özetleyen bir planı aşıyor Zorluk, sınırlı bir süre boyunca, ekonomik faaliyetin yeniden başlamasını beklemede, bunun yerine ulusal mevzuatta 2025'e atıfta bulunan katkı ve vergi ödemelerinin askıya alınmasını sağlamak, 2026'da ceza ve çıkarlar olmadan kaynaklanacak (kredi temerrüt oranının 2024'ün ilk yarısında moda% 3,3'e ulaştı ve Aralık 2023'e kıyasla% 0.4 arttı, diğer üretim sektörlerinin ortalama% 2,5'inin üzerinde, deriler, deri, ayakkabı başına% 4,4 pik).

Profesyonelliğin dönüşümü ihtimalini açarak, yeni çalışanlar/işsizler için sürekli eğitim araçlarına başvurarak yeniden geliştirilecek yeni işçileri çekerek, geliştirme ve becerilerin güncellenmesi için fırsatlar sunmak için bölgesel bir eğitim planı Ayrıca fizyolojik kuşak değişimi (stratejik tedarik zincirleri için örnek eğitim, upskilling veya restkilling oluşumu ve iş ve eğitim kurslarında genç NEET'lerin yeniden entegrasyonunu teşvik ederek).
Araştırma ve geliştirme, inovasyon, somut olmayan yatırımlara sektörel yatırımları destekleyen bölgesel çağrılar, tedarik zincirlerinin dijital, enerji, çevresel ve üretim dairesellik, şirketlerin toplantıları, uluslararasılaşma veya yeniden şekillendirme süreçlerine destek, kesinleştirilmiş teşviklerdeki rekabet gücünü desteklemek için KOBİ'lerde son DDL'de moda için sağlanan ulusal önlemlere kıyasla tamamlayıcı ve ek bir mantığa göre, iş ağlarına özel atıfta bulunarak toplam formdaki yatırımları teşvik edin.

Son olarak, endüstriyel ilişkiler, üretim zincirlerinin bağlı olduğu büyük İtalyan ve yabancı markalarla, krizin ekonomik etkisini ve son Avrupa direktiflerinden elde edilen yeni zorlukların sonuçlarını paylaşmaya tabidir (örn. CSRD, EPR, EOW, ESP, EUDR, vb.), Şeffaflık, yasallık ve genel izlenebilirlik açısından aynı şekilde yeniden geliştirilmeye olan bağlılık karşısında, lidere tedarik zinciri boyunca minimum üretim hacminin sürdürülmesini talep etmek